CAPE MARIE

CORAL ESTATE

Cape Marie CORAL ESTATE

Onderweg naar Banda Abou aan de zuidkust van Curaçao, het deel van het eiland waar zich de mooiste baaien en strandjes bevinden, ontdekt u Coral Estate. Een prachtig resort te midden van 400 hectare ongerepte natuur. 

Prima bereikbaar, op een half uur rijden van downtown Willemstad en 20 minuten van vliegveld Hato. Welkom op Coral Estate!

Historie

Coral Estate bevindt zich op een historische locatie die van oudsher bekend staat als Rif St. Marie.

De natuurlijke terrasvormige plateaus hebben zich tienduizenden jaren geleden vanuit het koraalrif gevormd en maken Coral Estate tot wat het nu is: een schitterend resort met een drie kilometer lange kuststrook, vrijwel geheel georiënteerd op de azuurblauwe Caribische Zee en met een ongekend uitzicht vanaf vrijwel ieder punt, dankzij de terrasvormige heuvelachtige opbouw.

Daar waar de kuststrook van Coral Estate wijkt richting de volgende baai, bevindt zich de Kaap van Rif St. Marie. Een fraai punt met weidse vergezichten over de Caribische Zee.

De plek waar Cape Marie Luxury Apartments gerealiseerd worden.

Thuis komen op Coral Estate

Coral Estate ontwikkelde zich de afgelopen twintig jaar tot het exclusieve resort dat het vandaag de dag is. 

Een exclusief resort dat haar bewoners rust, ruimte, privacy en bovenal veiligheid biedt. Superieur en onbezorgd woongenot, dankzij 24/7 security.

Met permanent bewoonde villa’s en tweede woningen van eigenaren uit alle windstreken. Veelal gelijkgestemden. Een internationale mix van mensen met een interessante achtergrond en een boeiend leven.

Thuiskomen op Coral Estate is thuiskomen in een oase van rust en veiligheid. Het stille suizen van de wind, het geruis van de Caribische zee.

Een groepje kleurrijke parkieten vliegt over terwijl een kolibrie uit een tropische bloem drinkt. Een leguaan kruipt weg tussen een groene haag van tropische planten. En vanaf vrijwel ieder punt altijd weer de verrassing van het magnifieke zicht op de Caribische zee.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com