LUXURY VILLAS

Cape Marie Luxury villas

Villa 1205 is in 2017 gebouwd op een hooggelegen kavel dat naast een panoramisch zeezicht aan de voorzijde tevens een spectaculair uitzicht over de zoutpannen van St. Willibrordus aan de achterzijde heeft.

Unieke villa met 360 graden view op 1.673m2 kavel.
4 Slaapkamers met badkamers en volwaardig gastenappartement. Prachtig en hoogwaardig materiaalgebruik, vraagprijs $ 1.700.000

Fase 12 op Coral Estate is een unieke locatie omdat de hooggelegen kavels aldaar naast een panoramisch zeezicht aan de voorzijde tevens een spectaculair uitzicht over de zoutpannen van St. Willibrordus hebben aan de achterzijde. Op deze unieke plek is villa 1205 in 2017 gerealiseerd, een eye-catcher voor deze fase.

Wat opvalt bij deze heerlijke villa zijn de smaakvolle natuurtinten van de vloertegels, de fraaie natuurstenen strips welke zijn gebruikt voor de muren en de prachtige tropische hardhouten kozijnen, deuren en plafondbekleding. Deze geven de villa een intieme en rustgevende sfeer.

De centrale hal vormt een lange zichtlijn door de woonkamer heen naar het gedeelte met twee master bedrooms. In het eerste gedeelte vanaf de voordeur bevinden zich twee gastenslaapkamers. Bijzonder smaakvol in alle slaapkamers zijn de maatwerk inbouwkasten en achterwanden van de bedden.

ONOVERTROFFEN UITZICHT

Als we door de centrale hal verder lopen dan komen we in de woonkamer met hoog houten plafond; bijzonder sfeervol.

Fraai detail in de open design keuken is het opzetraam bij het aanrecht welke de keuken verbindt met de porch aan de achterzijde van de villa, waar ook een eethoek is. Aan het keukenblad bevindt zich tevens een bar en naast de keuken een relaxte lounge hoek met televisie. Vanuit de keuken is een wijds zeezicht als een magneet. Loopt u naar voren de ruime porch op, dan strekt zich een panorama voor u uit. De infinity pool is echt eindeloos van effect hier en loopt qua zicht prachtig over in de zee. Het dak heeft een ruime overstek en daardoor is er op de porch comfort door schaduw. In combinatie met de zeebries die hier waait is het heerlijk koel genieten. In de verte tekenen zich de karakteristieke contouren van Boca Sami zich af.

De twee ruime master bedrooms aan het einde van de gang zijn ieder uitgevoerd met privé badkamer én ruime buitendouche.

Ook hier zijn de maatwerk interieurs imponerend. De hoge mate van afwerking in deze villa is echt van topniveau.

Afwerking van topniveau

Onder de villa, bereikbaar met eigen opgang vanaf straatzijde maar tevens vanaf de porch aan de voorzijde van de villa, bevindt zich een volwaardig appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Op dit niveau bevindt zich ook de ruime garage en het waterbassin waarin regenwater wordt opgeslagen om te gebruiken voor tuinberegening. Achter de villa, fraai in de tropische tuin gelegen bevindt zich nog een overdekt lounge-terras met spectaculair uitzicht over de zoutpannen van St. Willibrordus. Omgeven door het karakteristieke rotsgebergte heeft dit gebied oerkarakter, alsof de ontwikkeling van de wereld hier heeft stilgestaan.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com