CAPE MARIE

finishing touch

Finishing touch

 

Alle appartementen en het penthouse in Cape Marie Luxury Apartments kennen
vanzelfsprekend een zeer hoog niveau van afwerking.

Het uitgangspunt van de ontwikkelaar is dat uw appartement of penthouse na oplevering direct klaar moet zijn voor de inrichting met uw interieur. Vervolgens kan het grote genieten beginnen. Alle appartementen en penthouses worden voorzien van fraaie tegelvloeren en luxe keukens en sanitair. Voor de tegelvloeren en keukens zijn in samenspraak met de interieurontwerper vele smaakvolle combinaties samengesteld. Als koper heeft u dus een ruime keuze in mogelijkheden.

Vanzelfsprekend zijn het gekozen sanitair en de vloer- en wandtegels voor de badkamers en toiletten van een zelfde hoogwaardig niveau en design.

Exclusief interieurdesign

Alle gebruikte materialen in uw Cape Marie Luxury Apartment zijn van een niveau dat de verwachtingen bij een high-end appartement overtreft. Wanneer u uw Cape Marie Luxury Apartment ook op hetzelfde hoge niveau wenst in te richten, brengen wij u met genoegen in contact met interieurdesigners en inrichters. Voor de verschillende typen Luxury Apartments heeft de op Curaçao gevestigde – van origine Nederlandse – interieurspecialist Rottumhuys Caribbean diverse inrichtingsvoorstellen uitgewerkt. Stijlvol, goed doordacht en geheel compleet. Uiteraard kan ook een aangepast design afgestemd op uw smaak door Rottumhuys Caribbean tot en met de inrichting en styling volledig opgeleverd worden.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com