CAPE MARIE

Luxury apartments

Cape Marie Luxury Apartments

Cape Marie Luxury Apartments is ontwikkeld als een high-end mini-resort binnen het 24/7 bewaakte gated resort Coral Estate.

Coral Estate is een residentieel resort met permanent verblijvende bewoners en eigenaren van tweede woningen uit vele delen van de wereld. Het resort biedt een fraaie mix van comfortabele family homes en exclusieve villa’s. Met de ontwikkeling van Cape Marie Luxury Apartments bestaat inmiddels ook de mogelijkheid om een luxe appartement of exclusieve penthouse op Coral Estate te verwerven. 

Voor vele kandidaat kopers op Curaçao een lang gekoesterde wens.

Een intieme, beschermde en luxueuze woonomgeving van ongekend hoog niveau. Het gebied van de appartementen is middels één entree en toegangsweg toegankelijk voor eigenaren en wordt rondom begrensd door een brede groenstrook en prachtig aangelegde tuinen.

Cape Marie Luxury Apartments bestaat uit drie kleinschalige gebouwen, ieder met een beperkt aantal luxe appartementen en penthouses in diverse afmetingen variërend van ca. 110m2 tot een ongekende oppervlakte van 456m2. 

Het eerste gebouw is in mei 2019 gerealiseerd op opgeleverd aan de kopers van de appartementen. Het tweede gebouw van Cape Marie – gebouw B, waarvan de bouw inmiddels gestart is – telt negen comfortabele appartementen en twee exclusieve penthouses.

Exclusieve voorzieningen

De architectuur van Cape Marie Luxury Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen.

Alle appartementen en penthouses beschikken over een eigen privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw.  

U rijdt uw auto simpelweg de afgesloten parkeerkelder in en neemt van daaruit de lift naar uw Cape Marie Luxury Apartment.

 Ultiem comfort en veiligheid en absoluut uniek voor Curaçao.

Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen. De drie gebouwen worden omgeven door fraai aangelegde tropische tuinen met een mooie mix aan beplanting, paden, terrassen én drie royale zwembaden. Ieder gebouw beschikt dus over een eigen tuin en zwembad met terrassen en pooldecks.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com