CAPE MARIE

Luxury apartments 225m2

Luxury Apartments 225m2

 

Op de eerste en tweede verdieping van Cape Marie Luxury Apartments worden twee zeer royale appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte van maar liefst 225m2.

Deze twee royale appartementen beschikken over maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers, een zeer royale open keuken met bijkeuken en een fantastische living grenzend aan royale en zeer breed geörienteerde porch waarvan u geniet van het fenomenale panorama op de Caribische Zee.

De exclusieve master bedroom met walk-through closet en luxe badkamer vormen voor u als eigenaar een luxe ‘owners apartment’. De twee gastenslaapkamers delen een luxe badkamer. De comfortabele leefruimtes worden gecompleteerd met een ruime bijkeuken / berging en een separaat gastentoilet. Een unieke, uiterst exclusieve en royale woning. Het appartement wordt geleverd inclusief fraai betegelde vloeren en wanden, luxe keuken met apparatuur en prachtig afgewerkte badkamers en gastentoilet. Zowel de slaapkamers als de living zijn voorzien van airconditioning. Op en top comfort dus. Bij het appartement is een privé parking in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen.

Smaakvolle architectuur

Alle appartementen en penthouses beschikken over een eigen privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw

De architectuur van Cape Marie Luxury Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen. Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen.

De drie gebouwen worden omgeven door fraai aangelegde tropische tuinen met een mooie mix aan beplanting, paden, terrassen én drie royale zwembaden. Ieder gebouw beschikt dus over een eigen tuin en zwembad met terrassen en pooldecks.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com