CAPE MARIE

Luxury apartments 300m2 penthouse

Luxury 300m2 penthouse

 

Op de derde verdieping, over de volle oppervlakte van het gebouw, bevinden zich twee unieke penthouses.

Onovertroffen leefruimte, sublieme ligging en ongekend comfort met een woonoppervlakte van maar liefst 300m2. Nergens op Curaçao is iets vergelijkbaars verkrijgbaar. Deze twee identieke appartementen (gespiegeld aan elkaar) beschikken over maar liefst drie slaapkamers, drie badkamers, een zeer royale open keuken met bijkeuken en een fantastische living grenzend aan royale porches waarvan u geniet van het fenomenale uitzicht op de Caribische Zee.

De exclusieve master bedroom met walk-through closet en luxe badkamer vormen voor u als eigenaar een luxe ‘owners apartment’. De twee gastenslaapkamers hebben ieder een eigen luxe badkamer. De comfortabele leefruimtes worden gecompleteerd met een ruime bijkeuken/ berging en een separaat gastentoilet.

Deze penthouses in Cape Marie Luxury Apartments zijn ongeëvenaard. Het appartement wordt geleverd inclusief fraai betegelde vloeren en wanden, luxe keuken met apparatuur en prachtig afgewerkte badkamers en gastentoilet.

Zowel de slaapkamers als de living zijn voorzien van airconditioning. Op en top comfort dus. Bij het appartement is een privé parking in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen.

Smaakvolle architectuur

Alle appartementen en penthouses beschikken over een eigen privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw

De architectuur van Cape Marie Luxury Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen. Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen.

De drie gebouwen worden omgeven door fraai aangelegde tropische tuinen met een mooie mix aan beplanting, paden, terrassen én drie royale zwembaden. Ieder gebouw beschikt dus over een eigen tuin en zwembad met terrassen en pooldecks.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com