CAPE MARIE

comfort & services

Comfort & services

 

Bij de ontwikkeling van Cape Marie Luxury Apartments zijn comfort en gemakservices voor de eigenaren vanaf het begin leidend geweest.

Kortom, een zorgeloos bezit binnen de bewaakte grenzen van het mooiste en meest luxueuze resort van Curaçao; Coral Estate. Zo heeft u als eigenaar van een appartement of penthouse geen omkijken naar alle zaken die betrekking hebben op het onderhoud van het gebouw, de tuinen en de zwembaden.

Al deze zaken worden middels serviceovereenkomsten vastgelegd door de Vereniging van Eigenaars waarvan u als eigenaar automatisch lid bent. U reist de wereld over, wetende dat uw Luxury Apartment op Curaçao in uitstekende conditie verkeert.

Optionele services

Daarnaast kunt u als eigenaar gebruik maken van aanvullende services die in samenspraak met de verhuur en services organisatie op Coral Estate aangeboden worden. Denkt u daarbij aan schoonmaak en onderhoud van van uw appartement en andere woningbeheerservices. Maar ook hoogwaardige dienstverlening rondom verhuur van uw appartement en services die erop gericht zijn om het verblijf van u of uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken, zoals airport transfer, het volledig gereed maken van uw appartement voor uw verblijf, catering, excursies enzovoorts. Kortom, met uw Cape Marie Luxury Apartment geniet u van een ultiem
luxueus woonconcept.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com