CAPE MARIE

Luxury apartments 140m2 en 160m2

Luxury Apartments 140m2 en 160m2

 

Deze prachtige hoekappartementen zijn gelegen op de begane grond (160m2) en eerste en tweede verdieping (140m2).

 Het gebouw telt zes van deze ruime appartementen, met elk twee slaapkamers en twee badkamers. Royaal in oppervlakte en comfortabele leefruimte. Met grote overdekte porches en voor de begane grond appartementen zelfs een extra tuinterras.

Heerlijk om direct vanuit uw living of slaapkamer naar het zwembad of pooldeck te kunnen wandelen.

De royale living met luxe open keuken en aansluitend de bijkeuken biedt vele mogelijkheden voor een comfortabele en ruimtelijke inrichting. Dankzij de grote glazen puien naar de porch lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Deze appartementen beschikken over een zeer ruime master bedroom met badkamer en een grote tweede slaapkamer met eigen badkamer.

De comfortabele leefruimtes worden gecompleteerd met een ruime bijkeuken / berging en een separaat gastentoilet. Het appartement wordt geleverd inclusief fraai betegelde vloeren en wanden, luxe keuken met apparatuur en prachtig afgewerkte badkamers en gastentoilet.

Zowel de slaapkamers als de living zijn voorzien van airconditioning. Op en top comfort dus. Bij het appartement is een privé parking in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen.

Smaakvolle architectuur

Alle appartementen en penthouses beschikken over een eigen privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw

De architectuur van Cape Marie Luxury Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen. Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen.

De drie gebouwen worden omgeven door fraai aangelegde tropische tuinen met een mooie mix aan beplanting, paden, terrassen én drie royale zwembaden. Ieder gebouw beschikt dus over een eigen tuin en zwembad met terrassen en pooldecks.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com