CAPE MARIE

Luxury apartments 132m2

Luxury Apartments 132m2

 

Gebouw B telt slechts twee aantrekkelijke twee-slaapkamer appartementen met een oppervlakte van 132m2 gelegen op de begane grond en gesitueerd in het hart van het gebouw.

De appartementen hebben een privé tuinterras dat grenst aan de tuinen van het gebouw en direct toegang biedt tot het zwembad en de pooldecks. 

Deze appartementen bieden zowel binnen als buiten veel leefruimte met een ruime living met luxe open keuken en een zeer ruime overdekte porch. Grote schuifpuien verbinden binnen met buiten volledig waardoor een fantastische leefruimte ontstaat.

De ruime master bedroom en tweede slaapkamer delen een luxe badkamer. De comfortabele leefruimtes worden gecompleteerd met een ruime bijkeuken / berging en een separaat gastentoilet. Het appartement wordt geleverd inclusief fraai betegelde vloeren en wanden, luxe keuken met apparatuur en prachtig afgewerkte badkamer en gastentoilet. Zowel de slaapkamers als de living zijn voorzien van airconditioning. Op en top comfort dus. Bij het appartement is een privé parking in de ondergrondse parkeergarage inbegrepen.

Smaakvolle architectuur

Alle appartementen en penthouses beschikken over een eigen privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage onder het gebouw

De architectuur van Cape Marie Luxury Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen. Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen.

De drie gebouwen worden omgeven door fraai aangelegde tropische tuinen met een mooie mix aan beplanting, paden, terrassen én drie royale zwembaden. Ieder gebouw beschikt dus over een eigen tuin en zwembad met terrassen en pooldecks.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com