CAPE MARIE

Zekerheden

zekerheden

 

Aan de ontwikkeling van Cape Marie Luxury Apartments zijn enkele jaren van zorgvuldige voorbereiding vooraf gegaan.

Voor het concept en het hoge niveau van de appartementen is door de ontwikkelpartners uitgebreid studie gedaan en zijn wensen van kandidaat kopers zorgvuldig geïnventariseerd. Het resultaat is een appartementen van een niveau dat voor Curaçao uniek is. Om ook in de realisatie en bouw van het project hetzelfde hoge niveau te garanderen en u als veeleisende koper de zekerheden te bieden die u wenst, is de samenstelling van het ontwikkelconsortium zorgvuldig afgewogen.

Eén van de vereisten voor de ontwikkeling van Cape Marie Luxury Apartments is de zekerheid dat de realisatie ook daadwerkelijk aanvangt en de bouw en aanleg van landscaping ook met zekerheid worden afgerond.

Het moment van start bouw en de verwachte opleverdatum zijn dan ook reeds gepland en vastgelegd. Een gerust idee voor u als kandidaat koper. Immers, u weet dat u investeert in een fantastisch appartement dat straks ook daadwerkelijk de kwaliteiten heeft die u beloofd zijn. Op het moment dat u ‘ja’ zegt tegen de koop, weet u ook wanneer u de sleutel van uw appartement in ontvangst kunt nemen. Deze werkwijze is uniek voor een nieuwbouwproject op Curaçao.

CONTACT NEDERLAND

Bleekveld 21
4461 DD Goes
The Netherlands

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com

CONTACT CURACAO

Coral Estate Centre
St. Willibrordus
Curaçao

Email: info@coralestatesales.com
Web: www.coralestatesales.com